Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier nieuwe gameplaybeelden van Sushi Striker

Nintendo heeft de Japanse Sushi Striker website bijgewerkt met verschillende nieuwe gameplaybeelden.

Nintendo heeft de Japanse Sushi Striker website bijgewerkt met verschillende nieuwe gameplaybeelden.

Er zijn nieuwe beelden beschikbaar van het heerlijke, honger-makende Switch-spel Sushi Striker. In deze game bevecht je vijanden met, je raadt het al: sushi! Zo sleep je matchende sushi’s naar elkaar om zo een aanval te creëren en naar je vijand te gooien.

In de gameplayvideo zie je verschillende aspecten van het spel. Zo zie je een deel van de tutorial en twee gevechten. Deze gameplaybeelden zullen een goede indruk geven over hoe Sushi Striker eruit zal gaan zien en wat je kan verwachten van dit Switch-spel. Deze toffe puzzel/actie game zal uitkomen voor de Nintendo Switch op 8 juni 2018.

Bekijk de nieuwe gameplaybeelden van Sushi Striker in de video hieronder!