Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Switch VS PS4 Pro

Hoe ziet het verhaal van Naruto eruit op de Switch?

Hoe ziet het verhaal van Naruto eruit op de Switch?

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy is sinds afgelopen donderdag beschikbaar in de Switch e-shop en bevat de eerste drie Ultimate Ninja Storm-titels waarin je het gehele verhaal van Naruto Uzumaki kunt herbeleven. Dit is dus de periode vanaf zijn dagen op de Ninja academie tot aan de 4th great Ninja war. De game zal daarnaast alle DLC’s bevatten die eerder voor de originele game uitkwamen, zoals Sasuke’s kimono kostuum.

De game is sinds vrijdag beschikbaar voor de Switch, maar hoe ziet de game eruit in vergelijking met zijn PS4 Pro tegenhanger? Hieronder kun je het antwoord bekijken.