Video: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Switch VS PS4 Pro

Hoe ziet het verhaal van Naruto eruit op de Switch?

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy is sinds afgelopen donderdag beschikbaar in de Switch e-shop en bevat de eerste drie Ultimate Ninja Storm-titels waarin je het gehele verhaal van Naruto Uzumaki kunt herbeleven. Dit is dus de periode vanaf zijn dagen op de Ninja academie tot aan de 4th great Ninja war. De game zal daarnaast alle DLC’s bevatten die eerder voor de originele game uitkwamen, zoals Sasuke’s kimono kostuum.

De game is sinds vrijdag beschikbaar voor de Switch, maar hoe ziet de game eruit in vergelijking met zijn PS4 Pro tegenhanger? Hieronder kun je het antwoord bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Video: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Switch VS PS4 Pro

  • 29/04/2018 om 17:19
    Permalink

    Leuk dat de game nu op de switch is, alleen is het toch wel een misser dat ze niet meteen legacy hebben uitgebracht en alleen gekozen hebben voor de trilogy.
    De games zijn al een paar jaar oud, dus zou geen rede moeten zijn om legacy te porten. De personen die dit kopen zijn toch naruto fan, en dan wil je de hele collectie spelen en niet de halve.

Geef een reactie