Veel nieuwe elementen voor Pokémon GO op komst

Niantic CEO deelt informatie over wat komen gaat tijdens een vlucht.

Pokémon GO is nu bijna twee jaar uit op mobiele apparaten, maar de ontwikkeling is nog niet gestopt. John Hanke, de CEO van Niantic, zat toevallig naast een Pokémon GO-speler in het vliegtuig en heeft tijdens een gesprek met de speler een aantal dingen verteld waar ze mee bezig zijn. Zo zijn er plannen om de maps raid vriendelijker te maken, komt generatie 4 van Pokémon naar de app, maar werken ze ook aan een betere balans en gaan ze gps spoofing tegen. Hieronder staan kort de onderwerpen die tijdens het gesprek aan bod zijn gekomen:

– De maps worden raid vriendelijker
– Gen 4 wordt aan gewerkt
– PVP wordt aan gewerkt
– Level max wordt verhoogt
– Game wordt gebalanceerder
– Nieuwe items zullen toegevoegd worden.
– PokeStop submissies komen
– Pokemon GO Fest 2 komt dit jaar
– Actie tegen gps spoofing.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

4 gedachten over “Veel nieuwe elementen voor Pokémon GO op komst

Geef een reactie