Nintendo heeft een nieuwe linker Joy-Con naar de FCC gestuurd

Sinds de release van de Nintendo Switch waren er al problemen met de linker Joy-Con. Nintendo komt nu met een verbeterde versie.

Dit blijkt uit documenten die zijn ingediend bij de FCC. Nadat ze eerder al een reparatie programma aanboden voor getroffen consumenten, is Nintendo blijkbaar niet gestopt met nadenken over het probleem. In de documenten die zijn ingediend bij de FCC vraagt Nintendo om toestemming voor het aanpassen van de Joy-Con waarvoor ze in 2016 al een goedkeuring hadden gekregen. Volgens het document heeft de spelgigant het patroon van de antenne en het periferele circuit aangepast. Mogelijk zal er dus binnenkort een nieuw model Joy-Con in de winkel liggen.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

2 gedachten over “Nintendo heeft een nieuwe linker Joy-Con naar de FCC gestuurd

Geef een reactie