Even voorstellen: Joey

Een ICT’er, een tekenaar en een gamer, maar wat maakt deze Joey nou zo bijzonder? Lees het hier!

Hallo iedereen!

Mijn naam is Joey Habets en ik vind het heel leuk dat ik als redacteur bij deze gezellige website aan de slag mag. Voordat ik ga beginnen zal ik mij eerst even voorstellen.

Ik ben 20 jaar oud, woon in Limburg, studeer ICT en hou er vooral van om creatief bezig te zijn. Deze creatieve bezigheden zijn vooral het digitaal tekenen van veel gamepersonages, waaronder verschillende Pokémon en dieren van Animal Crossing. Verder maak ik ook genoeg originele creaties en teken soms voor mensen in de verschillende online games die ik speel.

De eerste handheld dat mij in het Nintendo-universum heeft geslingerd is natuurlijk de Gameboy! Talloze uren zijn verloren gegaan aan Pokémon Yellow en Pokémon Blue. Niet veel later kwam voor mij de GameCube waar ik de Chao Garden ontdekte in het spel Sonic Adventure XD en Sonic Adventure 2. En heel eerlijk? Ik heb waarschijnlijk merendeel van de tijd in de Chao Garden gezeten om met de schattige wezentjes genaamd Chao’s te spelen. Als ik een duivel Chao nodig had, deed ik ze gewoon een paar keer flink tegen de muur aan gooien. (Teehee)

Naast mijn Nintendo-games heb ik natuurlijk nog andere series die mij interesseren. Zo ben ik groot fan van Dragon Quest, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Persona, en nog veel meer!

Verder vind ik het heel leuk om jullie te ontmoeten en kijk ik al uit naar mijn tijd hier bij Daily Nintendo!

Doeidoei!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

7 gedachten over “Even voorstellen: Joey

Geef een reactie