Een kijkje naar toekomstige Super Mario Odyssey-outfits

Oeps! Het lijkt erop dat een aantal aankomende outfits zijn gelekt.

Je kunt je misschien herinneren dat we een tijdje geleden hebben bericht dat een aantal extra outfits voor Super Mario Odyssey zijn gelekt. Nadat Nintendo versie 1.2.0 van Super Mario Odyssey had uitgegeven, ontdekten dataminers aanstaande kostuums voor de game. Een paar hiervan zijn inmiddels al beschikbaar om te kopen in Super Mario Odyssey, waaronder de Satellaview-helm en Satellaview-pak, Slaghelm en Honkbaluniform en Topper-hoed en Topper-pakje.

Gisteren zijn blijkbaar afbeeldingen gelekt van de overige toekomstige outfits. Zo zien we de outfits van Zombie, Rango, Harriet, Spewart, Racing, Dirigent, 8-bit en Kerstman Mario, welke tevens hieronder te bekijken zijn.

Welk van deze toekomstige outfits vind jij het leukst? Laat het ons weten in een reactie!

Bron

 

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Een kijkje naar toekomstige Super Mario Odyssey-outfits

  • 01/05/2018 om 21:25
    Permalink

    Ik hoop dat na deze kostuums die we nu krijgen, hoop ik op deze: Slaapset, Slaapmuts-Pyjama (gebaseerd op Mario uit Super Mario Bros. 2 die droomde), Robotset (Mario maar dan met een robot-uiterlijk net zoals Zombie niet dat hij in een robot zit), Breakdanceset, Achterwaardse pet (niet de zijne) – Breakdance kleren, een aparte koptelefoon (de zelfde van Remix 10 uit Super Mario Run) zoals de Kapitein’s pet die je krijgt na de Cascade Kingdom, Politieset, Politie-pet – Politie-kleren, Fire Mario-set, Fire Mario Pet – Fire Mario kleren, Ice Mario-set, Ice Mario pet – Ice Mario kleren, ik hoop dat ze zeker zo lang door gaan met de kostuums bij Super Mario Odyssey als de content in Splatoon 2, de kostuums zijn te gek in het spel 🙂.

Geef een reactie