Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een kijkje naar de nieuwe Lillie figma van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon!

De uiteindelijke versie is onthuld!

De uiteindelijke versie is onthuld!

We hebben het allemaal meegemaakt in de games, dat Lillie zich op het einde van het verhaal ontpopt van een verlegen meid naar een zelfverzekerde Pokémon Trainer. Van deze zogeheten ‘Z-Powered’-vorm van Lillie komt binnenkort een mooie figma uit.

Met deze prachtige Lillie figma komen natuurlijk enkele prachtige accessoires:

  • Haar rugtas
  • Haar vertrouwde Clefairy Pokédoll
  • Zowel een Sun Flute als een Moon Flute

Dit is nog niet alles, want Cosmog is deze keer weer eens uit Lillie’s tas ontsnapt. Je krijgt Cosmog met een eigen kleine standaard om hem samen met Lillie tentoon te stelen. Verder zal de figma van Lillie met drie verwisselbare gezichten komen, een lachend, een stralende lachend en een boos gezicht. Daarnaast krijg je nog twee extra handen zodat het figuur een van de twee fluiten kan vasthouden.

Er zijn twee bonus accessoires die je kan krijgen als je deze figma bij bepaalde handelaren koopt. Zo krijg je een Pokémon Refresh föhn en twee handen om deze vast mee te houden als je de figma koopt op Good Smiles eigen website of een van de partnerbedrijven van Good Smile Company. Als je de figma bij een Pokémon Center koopt, krijg je er een Pokémon Refresh borstel bij.

Deze figma zal uitkomen in november, maar pas op voor de pre-order einddata bij bepaalde webshops. Zo is de einddata voor de pre-orders op Play-Asia 21 mei, dus ben er bij voordat je deze prachtige Lillie figma mist!

Ga jij deze mooie figma halen? Laat het ons weten in de reacties!