Een kijkje naar de creaties gemaakt met Nintendo Labo

Wat heeft het internet inmiddels allemaal bedacht? 

Alhoewel Nintendo Labo pas sinds vrijdag uit is in Europa heeft de rest van de wereld al ongeveer een week gehad om met de kartonnen creaties van Nintendo te spelen.  En terwijl wij dan ook nog druk aan het knutselen of de meegeleverde games aan het spelen zijn, heeft de rest van de wereld zich vol enthousiasme op de Toy-Con Garage gestort. In de Toy-Con Garage kun je namelijk zelf spellen programmeren en uiteindelijk spelen. Benieuwd wat je daarmee kunt maken? Hieronder zie je een verzameling van zelfgemaakte spellen die mensen op het internet gedeeld hebben.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Een kijkje naar de creaties gemaakt met Nintendo Labo

Geef een reactie