VIDEO: Funky Kong Speed Run in Donkey Kong Country: Tropical Freeze

In de laatste Nintendo Minute wordt de Funky mode van het nieuwe Donkey Kong spel uitgelegd.

Op 4 mei komt Donkey Kong Country: Tropical Freeze uit voor Nintendo Switch. In deze aflevering van Nintendo Minute is de Funky mode te zien. Uiteraard kunnen Kit en Krysta dit niet laten gebeuren zonder bijhorende Donkey Kong outfits.

Er wordt onder andere uitgelegd dat wanneer je een level uitspeelt, je daarna kan proberen om een speedrun te doen en zo de snelste tijd ooit neer te zetten. Deze optie wordt ook uitgetest in het filmpje. Als je wil weten hoe Kit en Krysta het ervan brengen en wat er nog meer te beleven is in deze speelmode, kijk dan zeker even naar de volledige video hieronder!

Kijk jij uit naar deze nieuwe Donkey Kong game? Laat het ons weten!

Eén gedachte over “VIDEO: Funky Kong Speed Run in Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Geef een reactie