Meer informatie over Nintendo Switch online in mei

Op 31 maart  2018 eindigde het fiscale jaar van Nintendo. Gisteren publiceerde we al heel wat nieuws over hard- en software verkopen. Vannacht brachten ze een 14 pagina lang document naar buiten met de plannen voor komend jaar, ook online zat daarbij.

Eerder kregen we al te horen dat de nieuwe online dienst van Nintendo in september dit jaar van start moet gaan. In het vannacht gepubliceerde document bevestigen zie die datum nog een keer. Ze benoemen daar dat de betaalde online dienst de ervaring van het online spelen verder zal verrijken.

De consument zal verschillende online mogelijkheden ontvangen die voor nog meer speelplezier op de Nintendo Switch moet zorgen. Wat deze mogelijkheden zijn vertellen ze nu nog niet. Wel maakte ze bekend dat ze er in mei nog op terug zullen komen. Verwacht dus nog voor de E3 (begin juni) meer informatie over de online dienst van Nintendo.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Meer informatie over Nintendo Switch online in mei

  • 27/04/2018 om 10:53
    Permalink

    Youtube, Twitch en/of een goede browser zou fijn zijn.
    Nu is dat niet heel belangrijk voor een gameconsole, maar op mn Wii-U heb ik toch best veel van de browser gebruik gemaakt.
    Die tablet is toch net iets fijner dan bv een telefoonscherm en je telefoonbatterij wil je toch voor andere dingen beschikbaar hebben.

Geef een reactie