Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FIFA 18 krijgt een WK editie

De speciale editie in het teken van het Wereld Kampioenschap lijkt ook naar de Switch te komen.

Met de Nintendo Switch kwam er eindelijk weer een FIFA titel naar een Nintendo console. Waarschijnlijk kunnen we op korte termijn nóg een FIFA titel naar de Switch. Een speciale FIFA18 WK editie. 

Een Amerikaanse retailer heeft een nieuwe editie van het spel FIFA18 online geplaatst. Deze WK editie zal alle 32 landenteams bevatten die meedoen aan het WK. plus nog vier andere landen. Nederlanders hebben geluk, ook al hebben “we” ons niet geplaatst, we behoren wel bij die vier extra landen. Daarnaast zitten de Verenigde Staten, Italië en Chili er extra in. Naast deze 36 landen en een WK toernooi is ook het gehele basisspel toegevoegd.

Heb je FIFA18 eerder al gekocht? Als het goed is komen deze WK functies via een update ook beschikbaar voor huidige spelers. Of dit een betaalde of gratis update wordt is nog niet bekend. Waarschijnlijk komt EA binnenkort met een officiële verklaring waarin dit duidelijk zal worden.