Party Crash nummer negen komt er aan.

Volgend weekend is het weer tijd voor een Party Crash. Dit is een speciaal evenement in het Nintendo vechtspel ARMS. Tijdens een Party Crash nemen twee vechters het tegen elkaar op. Het thema dit keer is “Conflict of Interests”.

Een Nederlandse naam voor deze Party Crash is nog niet bekend. Als we Conflict of Interests letterlijk zouden vertalen krijg je “belangenverstrengeling”. Het zal dus een strijd worden tussen twee vechters die beiden bepaalde belangen hebben. De twee vechters deze periode zijn Spring Man en Ninjara. Deze twee vechters kwamen ook in respectievelijk de eerste en tweede Party Crash uit.

In de eerste Party Crash wist Spring Man een ruime overwinning binnen te slepen tegen Ribbon Girl. Hij versloeg haar met 62% tegen 38%. De tweede Party Crash werd gewonnen door Ninjara. Hij versloeg toen Min Min met ruime cijfers (58% tegen 42%). De belangen die in deze negende Party Crash op het spel staan lijken dus betrekking te hebben op een stukje eer. Beide vechters wisten al een keer te winnen en gaan nu kijken wie van hen nou echt de aller sterkste is.

Spelers die het spel ARMS bezitten kunnen vanaf donderdag 3 mei aan de slag gaan in deze Party Crash. Het evenement loopt dan door tot en met zondag 6 mei. Vrij kort daarna zullen de uitslagen bekend gemaakt worden. Zodra deze bekend zijn zullen we deze publiceren op Daily Nintendo.

Ga jij meedoen aan deze Party Crash? Zo ja, in welk team ga je vechten? Laat het ons weten in de reacties!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Party Crash nummer negen komt er aan.

Geef een reactie