Nieuw kostuum in Super Mario Odyssey

Het is een tijdje stil geweest rondom Super Mario Odyssey. Vandaag komt daar verandering in. Nintendo heeft namelijk een nieuw outfit uitgegeven. Dit keer kan je je net zo kleden als het groene Broodal konijn. Een van de vijanden van Mario. 

Vorige maand kwam Nintendo met twee nieuwe outfits. Het bijzondere Stellaview outfit en het wat bekendere honkbal outfit. Daarna bleef het een maand lang stil rondom Super Mario Odyssey. We kregen nog wel wat hint art online maar er veranderde niks in het spel zelf.

Vandaag komt daar verandering in, ga je nu naar een van de winkels in Super Mario Odyssey dan zal je een nieuw outfit zien. Het groene Broodal outfit is daar vanaf nu te koop. Het outfit bestaat uit zowel een hoed als een pak. De hoed kost 1500 coins (inclusief gratis konijnenoren!) en het pak kost 3000 coins. Het complete outfit zal je dus 4500 coins kosten.

GameXplain maakte alvast een video met het nieuwe outfit. Uit die video komt onderstaande afbeelding waarin je het Broodal outfit alvast kan zien. Speel jij nog veel Super Mario Odyssey, of is dit nieuwe outfit juist een reden om het weer op te pakken? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

4 gedachten over “Nieuw kostuum in Super Mario Odyssey

Geef een reactie