Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Timberman VS verschijnt 3 mei in Amerika

Voor slechts twee euro kan je onbeperkt bomen omhakken, alleen of met vrienden!

Op 3 mei zal Timberman VS te downloaden zijn in de Amerikaanse Nintendo eShop. Of het spel ook diezelfde dag verschijnt in Europa is nog niet helemaal zeker. Lees wat je van het spel kan verwachten en bekijk de trailer. 

Altijd al eens een boom om willen hakken? In Timberman VS kan je die droom uit laten komen. In dit arcade spel strijd je alleen of met vrienden om de hoogste score. Een verhaal hoef je niet te verwachten en echt veel diepgang zal het spel niet kennen. Timberman VS gaat enkel om het behalen van de hoogste score. Hoe snel hak jij de boom om?

Het spelen van Timberman VS is vrij simpel. Je staat onderaan een lange boom en het is jouw taak om deze in stukken te hakken. Pas wel op, aan de boom zitten vervelende takken waarvoor je opzij moet springen. Doe je dit heel snel én precies, dan haal je de hoogste score. Timberman VS heeft drie verschillende speelstanden:

Classic Timberman: In deze klassieke stand speel je in je eentje. Je doet hier je best om een persoonlijke topscore te halen door een oneindige boom om te hakken. Het omhakken van deze boom geeft je ook ervaringspunten en zorgt ervoor dat je nieuwe personages vrij speelt.

Hero mode: In deze stand kan je echt de held uit gaan hangen. Red de vogels uit een brandend bos en vind zo het gouden ei.

Race mode: De naam zegt het al, in Race Mode moet je zo snel mogelijk een boom omver krijgen. Deze speelstand is te spelen met vier mensen. Ga met elkaar de strijd aan en kijk wie de boom als eerste omver heeft.

Bekijk een trailer van  Timberman VS hieronder. Ga jij dit spel oppikken voor dit lage bedrag? Laat het ons weten in de reacties.