Xenoblade Chronicles 2 krijgt later deze week update

De actie RPG Xenoblade Chronicles 2 verscheen eind vorig jaar op de Nintendo Switch. In zijn eerste maand wist het spel al een miljoen keer te verkopen. Om de game aantrekkelijk te houden komt Monolith Software nu met een update naar versie 1.4.0. 

Nieuw in deze update zijn twee rare blades. Zowel Poppi Buster als Telos RE (beide namen zijn nog niet definitief) zullen hun opwachting maken in deze update.

De rare blade Poppi Buster zal enkel gebruikt kunnen worden door spelers die de expansion pass hebben gekocht. Uniek aan Poppi Buster is dat ook andere personages dan Tora deze rare blade kunnen gebruiken. Dit in tegenstelling tot andere vormen van Poppi. De rare blade Poppi Buster zal te verkrijgen zijn door het behalen van een bepaalde quest.

Telos RE is een rare blade die gebaseerd is op een personage uit Xenosaga Episode III. Deze rare blade is pas te gebruiken nadat je het spel minstens één keer uit hebt gespeeld. Heb je het spel uitgespeeld dan kan je deze rare blade op een normale manier verkrijgen. Wel zal de kans dat je Telos RE krijgt groter zijn dan die van andere rare blades.

Naast deze nieuwe toevoegingen zorgt de 1.4.0 update er ook voor dat je delen van Poppi kan verkopen in ruil voor ervaringspunten.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Xenoblade Chronicles 2 krijgt later deze week update

 • 24/04/2018 om 14:40
  Permalink

  Een aantal van die DLC dingen zijn enkel te krijgen met new game + en dat vind ik een beetje irritant, aangezien ik niet van plan ben om het spel nog eens te spelen… Ik bedoel, dan betaal je voor extra’s en dan kun je die niet zomaar normaal gebruiken.

  • 24/04/2018 om 16:49
   Permalink

   Herkenbaar! Misschien dat ik de volgende keer voor “zeldzame” moet gaan, maar wat doe ik dan met “Blades”?

Geef een reactie