Wolfenstein II krijgt eindelijk een releasedatum

De afgelopen weken kregen we al verschillende details over Wolfenstein II: The New Colossus. Een releasedatum ontbrak telkens. Vandaag heeft Bethesda in een launchtrailer de verschijningsdatum van dit spel bekend gemaakt. 

Begin april was er tijdens PAX East al een speelbare demo van Wolfenstein II. Al snel doken verschillende filmpjes op waarin de Switch-versie vergeleken werd met de versies van andere consoles. Ook kregen we op die manier steeds meer details over de first-person shooter.

Zo werd bekend dat de port gemaakt zal worden door Panic Button. Het team dat eerder ook de Switch-versie van Doom maakte. Ook zal Wolfenstein II dezelfde bewegingsbesturing gebruiken als Doom. Tenslotte kregen we afgelopen week nog het nieuws dat ook de fysieke versie van het spel een fikse download zou vereisen om het spel te kunnen spelen.

Vandaag maakte Bethesda bekend dat het spel vanaf 29 juni te koop zal zijn. Dat deden ze doormiddel van onderstaande trailer. In de trailer zie je ook meteen hoe je het spel kan spelen. Zowel in handheld modus als tabletop modus met de losse Joy-Con. De overige beelden die je ziet zijn waarschijnlijk van docked modus.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Wolfenstein II krijgt eindelijk een releasedatum

Geef een reactie