Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vier nieuwe wapens voor Splatoon 2

Eerder vandaag schreven we al over de 3.0 update die morgen naar Splatoon komt. Nu blijkt dat er ook vier nieuwe wapens aan het spel toegevoegd zullen worden!

Eerder vandaag schreven we al over de 3.0 update die morgen naar Splatoon komt. Nu blijkt dat er ook vier nieuwe wapens aan het spel toegevoegd zullen worden!

De vier wapens die toegevoegd zullen worden zijn alle vier varianten van al bestaande wapens. De aanpassing in vergelijking met de huidige wapens zit dan vooral in het feit dat deze andere subwapens en speciale aanvallen hebben. Ook cosmetisch zullen de wapens er iets anders uitzien. De volgende wapens zijn vanaf morgen te koop bij Krabert (Sheldon):

Neo Splettertuit
Deze vernieuwde versie van de Splettertuit komt met curlingbommen in plaats van de standaard Gifmist. Ook de speciale aanval is vernieuwd. Niet langer kan je gebruik maken van Inktjet, in plaats daarvan heb je nu het Llodderbomkanon.

Foil Squeezer (Engelse naam)
Het Squeezer wapen is in het Nederlands bekend onder de naam “Floeper”. Het voorvoegsel “Foil” geeft aan dat hij van een apart merk is. Eerder wapens van het merk “Foil” kregen in het Nederlands hetzelfde voorvoegsel. De Nederlandse naam zou dan Foil Floeper worden. Deze Foil Floeper krijgt de Klodderbom als subwapen en als speciale aanval de Bellenblazer.

Vernieuwde Octopoets
De Octopoets is een sluipschutter wapen. Hiermee kan je vijanden vanaf een veilige afstand neerschieten. Deze Vernieuwde Octopoets maakt gebruik van de Robobom om vijanden van dichtbij te vernietigen. Als speciale aanval heeft de Vernieuwde Octopoets de Barstbubbel.

Kelvin 525 Deco
Als laatste nieuwe wapen krijgen we de Kelvin 525 Deco. Dit is een alternatieve variant van de Kelvin 525. Een wapen in de dubbelknallers categorie. Deze deco variant heeft een Inktgordijn als subwapen in plaats van de Inktmijnen. De speciale aanval Inktjet is ingeruild voor de Barstbubbel.

Een lekker gevarieerd wapenaanbod wat morgen aan Splatoon 2 wordt toegevoegd. Zit er nog een wapen bij waar je naar uitkijkt? Laat het ons weten in de reacties.