Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Penguin Wars uitgesteld tot juni

Het goede nieuws is wel dat er een speciale launch editie uitgegeven wordt met leuke extra's.

In eerste instantie zou Penguin Wars uitkomen op 15 mei. Deze datum lijkt niet gehaald te worden. Op de website waar het spel te koop staat wordt een verwachte leverdatum van midden tot eind juni genoemd. 

Vandaag maakte Dispatch Games, de uitgever van Penguin Wars, op twitter bekend dat er een speciale launch editie van dit spel zal verschijnen. Door op de link te klikken ga je naar een website toe waar het spel te bestellen is. Pas op deze website zie je dat de releasedatum van het spel veranderd is naar juni. De uitgever zelf heeft er tot op heden geen commentaar op gegeven.

De launch editie van het spel is te koop voor $39.99. Naast het spel bevat deze editie ook de volledige soundtrack als download code. Koop je het spel voor de Nintendo Switch? Dan krijg je nog iets extra’s. De Switch-versie bevat namelijk een embleem van het hoofdpersonage Riley op stof. Deze kan je op je kleding of tas borduren om te laten zien dat je een echte fan bent van dit spel.

De launch editie krijgt een zeer beperkte oplage van 5000 stuks. Vanaf nu is hij te bestellen op de website van Dispatch Games. Ga jij de launch editie van Penguin Wars halen of wacht je nog even met je aankoop? Laat het ons weten in de reacties.