Path to Mnemosyne aangekondigd voor de Switch

Het spel Path to Mnemosyne was eerder al aangekondigd voor de PC. Vandaag werd bekend gemaakt dat het spel ook uitkomt op de Nintendo Switch. Het spel moet ergens in 2018 uitkomen. Lees hier wat je er van kan verwachten en bekijk de eerste trailer. 

In Path to Mnemosyne moet je verloren herinneringen terug vinden en zo verschillende creatieve puzzels oplossen. Het verhaal is mysterieus, de besturing gemakkelijk maar de de puzzels zijn ontzettend uitdagend. Zo omschrijft uitgever Devilish Games het spel.

Uniek aan dit spel is de oneindige zoom die je ziet in deze wereld. Steeds wanneer je een stapje verder in de wereld gaat zal er ook weer een stuk meer ingezoomd worden en komt er weer een nieuw deel van de wereld vrij. Op deze manier lijkt er geen einde aan te komen. Naast deze unieke speelstijl is ook de grafische stijl er een die je niet vaak ziet. De gehele game is zwart/wit op een enkele blauwe vlam na.

De trailer die Devilish Games vrij heeft gegeven laat duidelijk zien wat je kan verwachten van de oneindige zoom waarover we eerder schreven. Bekijk de trailer hieronder. Zie jij dit spel zitten? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Geef een reactie