Kleine update voor UNO Switch

Het populaire kaartspel UNO heeft een update gekregen. Het spel zit nu op versie 1.0.3. Het was maar een kleine update, lees hier wat er nieuw is. 

Je hebt het vast wel eens gespeeld, UNO. Dit populaire Amerikaanse kaartspel lijkt op het Nederlandse pesten. Het grote verschil zit hem in de (fel) gekleurde kaarten die gebruikt worden in plaats van een normale kaartstok. Eind vorig jaar verscheen dit spel voor de Nintendo Switch. Vandaag krijgt het dus een update naar 1.0.3.

Verwacht van de update niks groots. Ubisoft zelf geeft aan dat vooral laadtijden verbeterd zijn en dat er ook aan de stabiliteit van het spel gewerkt is. Tenslotte wordt nog beschreven dat spelers moeten updaten naar deze 1.0.3 versie als ze op meerdere consoles willen spelen. Wat daarmee precies bedoeld wordt is (nog) niet helemaal duidelijk. Zodra we daar meer informatie over hebben laten we het weten in een update van dit bericht of in een apart nieuwsbericht.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Kleine update voor UNO Switch

 • 24/04/2018 om 10:39
  Permalink

  Hmm, is het raar dat ik nog nooit Uno gespeeld heb? Wel goed om te weten dat ik nu dus gewoon Uno kan roepen als ik wil uitleggen wat pesten is aan buitenlanders:p Is het verder de moeite waard om het de switch te halen, of kan ik het net zo goed een keer het kaartspel zelf halen?

  • 24/04/2018 om 10:42
   Permalink

   Hangt helemaal af van wat je wil. Ik vind het echte kaartspel gezelliger, met vrienden bij elkaar, lekker in het park even snel een potje UNO. Groot voordeel aan de digitale versie is dat je het ook in je eentje kan spelen. Als je puur voor het spel gaat is dat dus een prima oplossing. Ikzelf houd vooral van de gezelligheid om het spel heen, dan heb je weinig aan de digitale versie.

   Overigens is het spel UNO gewoon top. Of je hem nou fysiek of digitaal haalt, je moet het spelen 😉

Geef een reactie