Yo-Kai Watch Busters nu ook in Zuid-Korea

Yo-Kai Watch Busters is een spin-off trilogie van de Yo-Kai Watch serie. Het eerste deel in deze trilogie verscheen al in 2015 in Japan. Afgelopen week kwam het spel ook uit in Zuid-Korea. Tijdens de eindcredits is wat interessants te zien. 

De aftiteling laat namelijk zien dat de lokalisatie is gedaan in samenwerking met Nintendo of America. Dit zou kunnen betekenen dat het spel op korte termijn ook naar de westerse landen komt. Tot nu toe is er niets bekend over een eventuele release in Amerika of Europa.

Eerdere Yo-Kai Watch spellen uit de hoofdserie zijn wel verschenen op de Nintendo 3DS. Deze spellen werden over het algemeen goed ontvangen en goed verkocht. Wat dat betreft zou het logisch zijn dat ook deze spellen naar het westen zullen komen. Zeker nu Nintendo beloofd heeft dat de 3DS een lange tijd naast de Switch moet blijven bestaan.

Wie weet krijgen we binnenkort dus een aankondiging van Level-5. Heb jij eerdere Yo-Kai Watch spellen gespeeld? Hoop jij dat deze Busters spin-off serie het westen zal bereiken? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Yo-Kai Watch Busters nu ook in Zuid-Korea

Geef een reactie