Invisiballs komt volgende maand naar de Switch

Volgende maand komt Digital Kingdom met een nieuw spel voor de Switch. Invisiballs verschijnt op 17 mei in de Nintendo eShop. Er komt waarschijnlijk geen fysieke versie uit van dit spel. 

In Invisiballs kan je met twee tot vier spelers de strijd met elkaar aangaan. In deze competitieve multiplayer game is het jouw doel om het gouden voorwerp in het midden van het doolhof te pakken. Klinkt simpel, maar in Invisiballs is de bal die je bestuurd, je raadt het al…. invisible, onzichtbaar dus. Je weet niet waar je bent of waar je tegenstanders zich bevinden.

Probeer je ondanks deze handicap zo goed en zo snel mogelijk door het doolhof te manoeuvreren. Wat we verder van dit spel kunnen verwachten wordt ook uit de trailer niet geheel duidelijk. Hopelijk komt er in de komende dagen nog meer informatie over dit spel. De trailer die door Digital Kingdom is uitgegeven kan je hieronder bekijken.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie