Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Immortal Redneck krijgt bewegingsbesturing

Wederom een spel met de bewegingsbesturing van Doom.

Op 10 mei verschijnt Immortal Redneck op de Nintendo Switch, zo maakte uitgever Crema deze week bekend. Naast de releasedatum van deze shooter bracht hij ook nog ander nieuws naar buiten. 

Het spel zal namelijk gebruik maken van bewegingsbesturing. De makers hebben er voor gekozen om daarbij hetzelfde systeem aan te houden als Doom gebruikt heeft. Voor fans van bewegingsbesturing is dat goed nieuws. De besturing in Doom werd erg goed ontvangen. Heb je helemaal niks met bewegingsbesturing dan is er ook niks aan de hand. Gedurende het hele spel zal de bewegingsbesturing optioneel zijn. Je kan het dus altijd uitzetten.

Naast de releasedatum en het feit dat het spel bewegingsbesturing ondersteunt is er ook een trailer uitgebracht. In de trailer worden gameplay beelden afgewisseld met commentaar van mensen die het spel eerdermal gespeeld hebben. Naast deze release op de Switch is het spel namelijk al langer beschikbaar op Steam en op de PlayStation. Bekijk de trailer van de Switch-versie van Immortal Redneck hieronder.

Ben jij van plan om Immortal Redneck in huis te halen op 10 mei? Of wacht je op een eventuele aanbieding? Laat het ons weten in de reacties.