Amerikaanse website Donkey Kong Country: Tropical Freeze Switch geopend

Volgende week vrijdag, 4 mei 2018, komt Donkey Kong Country: Tropical Freeze eindelijk uit op de Nintendo Switch. De afgelopen weken kregen we al ontzettend veel informatie over het spel. Al die informatie is nu gebundeld op één website. 

Veel van Donkey Kong Country: Tropical Freeze wisten we natuurlijk al van de WiiU-versie. Toch lijkt deze Nintendo Switch-versie van het spel aardig wat vernieuwingen met zich mee te brengen. Zo heeft de Switch-versie een vijfde speelbaar personage, namelijk: Funky Kong. Naast dit nieuwe personage brengt dit ook een hele nieuwe speelmode met zich mee. In Funky Mode is dit lastige spel net wat makkelijker gemaakt en zo beter geschikt voor de jongere of minder ervaren spelers.

Het gehele spel zal speelbaar zijn met slechts één Joy-Con. Op die manier wordt samenspelen al snel erg toegankelijk. Koppel de Joy-Con los en ga met twee spelers aan de slag in dit Donkey Kong avontuur. Daarnaast zal de Switch-versie ten opzichte van het origineel er net wat mooier uitzien. De WiiU-versie draaide op 720p resolutie terwijl de Switch-versie de FullHD 1080p resolutie zal krijgen. Ook zijn de laadtijden van het spel flink naar beneden gebracht.

Op de website die Nintendo gelanceerd heeft kan je al deze informatie nog eens uitgebreid nalezen. Ook staan er verschillende filmpjes en foto’s op de site. De Amerikaanse site is hier te bezoeken. Heb je liever een Nederlandse site, ga dan naar de pagina in het Nederlands.

Ga jij dit spel in huis halen op 4 mei? Of heb je wel even genoeg van alle WiiU-ports. Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie