Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win The Alliance Alive voor de Nintendo 3DS – verlopen

Maak kans op deze geweldige RPG.

The Alliance Alive is onlangs op de Nintendo 3DS verschenen en is het spirituele vervolg op The Legend of Legacy, een 3DS-game uit 2015. Een ideale game dus voor fans van RPG-spellen. Dat het spel inderdaad erg leuk is lees je in onze review. Lijkt The Alliance Alive jou helemaal geweldig? Dan hebben we goed nieuws voor je. In samenwerking met Koch Media mogen we 1 digitaal exemplaar van de game verloten. Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 23 april. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.