Grote onthulling voor RollerCoaster Tycoon Switch op de E3

Wat voor een verrassing heeft Atari voor ons in petto?

Onlangs werd al bekend dat Rollercoaster Tycoon naar de Nintendo Switch komt. In maart dit jaar zagen we al wat gameplay beelden voorbij komen maar verder is er nog niet heel veel bekend over deze versie. Tot nu toe weten we slechts dat we ook op de Switch in de toekomst zelf achtbanen en pretparken kunnen gaan bouwen. We moeten ook nog even wachten op meer informatie al zou het zomaar kunnen dat het wachten het wel waard wordt. Atari heeft namelijk laten weten op de aankomende E3 een grote onthulling te doen rondom Switch versie van Rollercoaster Tycoon. Zoda er meer bekend is houden we je op de hoogte.

2 gedachten over “Grote onthulling voor RollerCoaster Tycoon Switch op de E3

Geef een reactie