Bewijs gevonden voor Switch-versie Paladins

Komt de Free to Play FPS dan toch naar de Switch?

Er bestaan al langer geruchten dat Paladins (een gratis FPS shooter in de trant van Overwatch en Team Fortress) naar de Switch zal komen, maar de ontwikkelaars hebben nog niets officieel bekend gemaakt. Na een nieuwe update van de game hebben dataminers echter bewijs gevonden dat een release op de Switch misschien dichterbij is dan gedacht. De codenaam “Oasis” werd  gevonden in de laatste test servers, iets dat na onderzoek blijkt te verwijzen naar een Nintendo-account. De dataminers op Reddit leggen het als volgt uit:

You can actually see this yourself in the new TgClient_Oasis files (they’re calling the nintendo version “Oasis” for some reason, probably so people wouldn’t notice ahead of time). The english file refers to an “Oasis account”, but most other languages say “Nintendo account” (for example, ChaosGame\Localization\FRA\TgClient_Oasis.FRA)

Dat niet alleen, ook claimt Paladins Poland een skin voor een personage te hebben gevonden dat alleen verschijnt wanneer een Paladin en Nintendo-account aan elkaar gekoppeld worden.  En alhoewel Hi-Rez Studios geen aankondigingen over Paladins wil doen hebben ze wel al aangegeven met “iets” bezig te zijn voor de Switch. De hints en verwijzingen dat de game naar de Switch komt worden dus steeds talrijker. We houden je in ieder geval op de hoogte!

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Bewijs gevonden voor Switch-versie Paladins

Geef een reactie