Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[GERUCHT] Drie nieuwe personages gelekt voor Mario Tennis Aces

Een paar oude bekenden.

Een paar oude bekenden.

Een drietal Mario Tennis Aces-personages lijkt per ongeluk gelekt te zijn. De Japanse retailer Geo Online neemt pre-orders voor de game aan en biedt fans een speciale bonus. Kopers ontvangen een speciale handtas bij het voorbestellen van de game en het is precies deze tas die een aantal personages prijs geeft. Als we de print op de tas moeten geloven, zullen Birdo, Diddy Kong en Paratroopa zich bij de rest van de cast aansluiten in de aankomende Mario Tennis-game.

Al deze personages verschenen eerder al in voorgaande Mario Tennis-delen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze in de laatste Mario Tennis-game, Mario Tennis: Ultra Smash voor de Wii U, alle drie geen opwachting hebben gemaakt. Vanaf 22 juni kunnen we – als de leak blijkt te kloppen – gelukkig weer aan de slag met deze klassiekers.

De print die op de pre-order tas te vinden zal zijn, is hieronder te bekijken.