Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yoku’s Island Express komt in mei

Yoku's Island Express
Team 17 heeft vandaag de releasedatum van Yoku's Island Express aangekondigd en hij komt volgende maand al.

Team 17 heeft vandaag de releasedatum van Yoku’s Island Express aangekondigd en hij komt volgende maand al.

Het spel draait om Yoku, een mestkever, die om een nieuw leven te beginnen verhuist naar Mokumana. Wanneer Yoku aankomt op het eiland Mokumana, om daar de baas over de post te worden, verwachtte hij een gemakkelijk leven waarin die lekker in de zon op z’n gemak post kan bezorgen. Helaas is dit niet het geval wanneer blijkt dat de beschermgod Mokuma met zijn nachtmerries ervoor zorgt dat het eiland geteisterd wordt door aardbevingen en storm. Aan Yoku de nobele taak om het eiland te doorkruisen om de god te helpen. De game zal op 29 mei op alle platformen waaronder de Switch verschijnen. Tevens is er een nieuwe video vrijgegeven die de unieke gameplay behandelt.