Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Veel promotie voor Nintendo Labo

Een grote PR actie voor Nintendo Labo deze week. Verschillende YouTube accounts en beroemdheden mochten aan de slag met het nieuwste speeltje van Nintendo.

Een grote PR actie voor Nintendo Labo deze week. Verschillende YouTube accounts en beroemdheden mochten aan de slag met het nieuwste speeltje van Nintendo. 

De release van Nintendo Labo komt langzaam maar zeker steeds dichterbij. Over een week kan iedereen er mee aan de slag. Deze week krijgen een paar uitverkorene al wat Labo pakketten thuisgestuurd. Afgelopen nacht verviel het embargo en mochten deze mensen laten zien hoe Nintendo Labo er nou echt uit gaat zien.

Veel YouTubers hadden lange livestreams om alles te laten zien. Zo hebben de mannen van GameXplain acht uur lang (!) uitgezonden en daarin werden alle aspecten van Labo behandeld. De drie aspecten zijn make, play, discover.

In eerste instantie zal je met de stukken karton bepaalde Labo accessoires gemaakt moeten worden. Nadat deze gemaakt zijn kan je er mee gaan spelen. Heb je genoeg gespeeld dan kan je nog gaan ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn in de Labo Garage. Daarin kan je zelf nieuwe systeempjes bedenken.

Nintendo zelf heeft voor de promotie een beroemdheid uitgenodigd. Niemand minder dan Bill Nye laat in een vier minuut durend filmpje zien wat er allemaal mogelijk is met Nintendo Labo. Dit filmpje is hieronder te zien. Ben je benieuwd naar de acht uur durende livestream van GameXplain, deze is in zijn geheel terug te zien op YouTube.

Ga jij Nintendo Labo volgende week meteen in huis halen? Zo ja, welk pakket gaat het dan worden? Laat het ons weten in de reacties!