Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Runbow voor de Switch uitgesteld

De kleurrijke game Runbow zal een paar weken later verschijnen.

De kleurrijke game Runbow zal een paar weken later verschijnen.

Runbow kwam een aantal jaar geleden uit voor de Wii U en 3DS. De unieke game waarbij je tegen computers of vrienden moet strijden om als eerste het level te doorkruisen heeft verschillende awards gewonnen en komt binnenkort uit op de Switch en PS4. De gameplay van dit spel draait om de unieke mechanic dat de achtergrond van het level steeds van kleur verandert waardoor er platformen en obstakels verschijnen en verdwijnen om je tocht lastiger te maken. Hoewel de game voor 24 april gepland stond heeft de ontwikkelaar vandaag aangekondigd wat langer nodig te hebben. Het is een kwestie van een paar weken, maar een exacte datum weten ze nog niet. De game is voor zowel de PS4 als de Switch uitgesteld.