Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hoogtepunten in tweede trailer van Hyrule Warriors

Verschillende titels zijn vertegenwoordigd in de definitieve editie.

Verschillende titels zijn vertegenwoordigd in de definitieve editie.

Hyrule Warriors: Definitive Edition komt halverwege mei uit voor de Nintendo Switch. Eerder verscheen de crossover voor de Nintendo Wii U en 3DS en staat bol van personages uit de The Legend of Zelda-serie. Hoewel de hoofdserie gekenmerkt wordt door avontuur en ontdekking, gaat deze spinoff voornamelijk om het verslaan van legioenen aan vijanden.

In de onderstaande trailer worden verschillende The Legend of Zelda-titels vertegenwoordigd door de aanwezigheid van karakteristieke personages. Hierbij kan gedacht worden aan Skull King, Tingle en Sheik. Elk personage heeft zijn eigen unieke aanvallen die vaak een knipoog maken naar de originele game. Ga jij deze game (opnieuw) kopen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!