Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x Pirates: All Aboard!

Piraten opgelet, maak kans op Pirates: All Aboard voor de Switch!

Piraten opgelet, maak kans op Pirates: All Aboard voor de Switch!

QubicGames heeft een nieuwe Switch-titel uitgbracht in de eShop: Pirates: All Aboard! De game is een competitieve gevechtenspel dat zowel singleplayer als multiplayer modi bevat. Je zal in de game navigeren langs tropische eilanden in een van de zeven verschillende kaarten. In samenwerking met QubicGames mogen wij 2 digitale exemplaren van deze game verloten! Om kans te maken hoef je bovendien weinig te doen. Laat een reactie achter op dit bericht én op nog minimaal 1 ander forum- danwel nieuwsbericht en je doet al mee!

Meedoen kan tot en met 19 april. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!