Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wave Race komt mogelijk naar de Switch

Bijna twintig jaar na Wave Race: Blue Storm.

Bijna twintig jaar na Wave Race: Blue Storm.

Het was in 2001 dat de laatste titel in de serie verscheen op de GameCube. Sindsdien is het wachten of er een vervolg zal komen. Is de Switch de console waarop dit gaat gebeuren? Het is geen belofte maar Shinya Takahashi, die een grote rol speelde bij de ontwikkeling van de hybride console, lijkt het interessant te vinden.

Tijdens de BAFTAs gaf hij antwoord op een vraag hierover:

“You may see that game again. We have been trying to make many games and that may be one of them … I personally love Wave Race!”

Opmerkelijk en leuk feitje is dat de Nintendo managing executive officer een van de directors was die verbonden was aan de ontwikkeling van Wave Race 64. Het is dus afwachten of Wave Race naar de Switch zal komen en in welke vorm dat zal zijn. Zodra er meer nieuws is houden we je zeker op de hoogte!