Trailer showt career mode van Tennis World Tour

Volgende maand kun je op jacht naar de tennis wereldtop .

Vanaf 22 mei kun je aan de slag met een realistische tennis-game op de Nintendo Switch. Op die dag verschijnt namelijk Tennis World tour. In deze game zit een Career mode waarin je onderaan de ladder begint en met jou, zelf gecreëerde, avatar. Je moet hiervoor uiteraard wedstrijden en toernooien winnen. Dat is niet alles, je moet ook op zoek naar personeel en spullen zoals rackets en kleding.

Ook moet je op tijd rust nemen, als je teveel reist of te snel wedstrijden achter elkaar speelt dan heeft dit effect op je algemene gesteldheid en hierdoor zul je ook snel(ler) een blessure op lopen.  Als je eenmaal aan de top bent houden de uitdagingen niet op want dan kun je altijd nog op jacht naar de vier grandslams of je kunt de uitdaging aangaan om een seizoen lang ongeslagen te blijven. Door het behalen van deze specifieke doelstellingen kun je aan de wereldtop blijven.

Bekijk hier de trailer die ingaat op de career mode:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Trailer showt career mode van Tennis World Tour

  • 19/04/2018 om 15:42
    Permalink

    Mooi dat er keuze is, deze wat meer serieuze tennis-game, of de Mario versie. Ik ben vooral benieuwd of ze gebruik maken van de motion sensors van de Joycon!

Geef een reactie