Dark Souls: Remastered voor Switch + amiibo uitgesteld

Fanatiekelingen zullen nog even moeten wachten.

De release van Dark Souls Remastered is uitgesteld naar deze zomer. Dat heeft Bandai Namco bekend gemaakt. Ook de amiibo van Solaire wordt hiermee uitgesteld, aangezien deze tegelijkertijd met de game zal uitkomen. De PC, PS4 en X1 versies verschijnen nog wel op 25 mei.

Het is niet helemaal duidelijk wat de reden is, alleen dat het komt door “de natuur van causaliteit.” Wat dit betekent blijft echter in het midden. Vreemd is wel dat de game überhaupt uitgesteld wordt, aangezien de game in speelbare versie aanwezig was op PAX East 2018.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Dark Souls: Remastered voor Switch + amiibo uitgesteld

Geef een reactie