Updates gepland voor Don’t Starve: Nintendo Switch Edition en Regalia: Of Men and Monarchs

Twee nieuwe games die deze week beschikbaar zullen zijn in de eShop, krijgen nog snel een paar updates. 

Klei heeft in een tweet bevestigd dat er reeds een update is doorgegeven aan Nintendo voor Don’t Starve: Nintendo Switch Edition. Deze zal enkele problemen oplossen die het spel tot nu toe ondervond, zoals het niet kunnen zien van konijnenholen. Ook zullen er verschillende talen worden toegevoegd aan het spel. Deze update zal niet worden doorgevoerd voor de release van het spel, maar zal snel daarna volgen!

Ook Regalia: Of Men and Monarchs welke al beschikbaar is voor Nintendo Switch, zal heel snel een nieuwe update krijgen. Het is zelfs mogelijk dat deze op dit moment al is doorgevoerd. Deze update, versie 1.01 zal de problemen oplossen waarbij enkele GUI elementen ontbraken. Hoewel dit een goede start is, zijn hiermee nog niet alle problemen van de baan voor Regalia. Fans reageren dat het spel te kampen heeft met enorm lange laadtijden en problemen met stabiliteit.

Het team achter Regalia laat op Twitter weten dat ze beseffen dat er op de Switch grote problemen zijn met laadtijden en stabiliteit en dat er inderdaad werk aan is.

Geef een reactie