SEGA Ages krijgt in toekomst mogelijk ook Saturn- en Dreamcast games

Meer informatie over SEGA Ages is naar buiten gekomen.

Afgelopen weekend werd een nieuwe download service voor de Nintendo Switch aangekondigd genaamd SEGA Ages. Het is een download service welke meer dan 15 titels uit de catalogus van SEGA-klassiekers moet gaan krijgen,. Gamers kunnen titels van vroeger hiermee gaan herbeleven. Hierbij kun je denken aan onder andere Sonic The Hedgehog, Thunder Force en Phantasy Star voor de Mega Drive. Inmiddels heeft SEGA meer informatie over SEGA Ages onthuld waaruit blijkt dat het mogelijk niet bij 16-bit klassiekers blijft. Zo is aangegeven dat er in de toekomst mogelijk ook Saturn- en Dreamcast games worden toegevoegd aan de service wanneer de eerste 15 titels het goed doen. Ook is duidelijk geworden dat Rieko Kodama de producer van SEGA Ages zal zijn. Hij werkt al sinds 1984 bij SEGA en is dus een vertrouwd gezicht.

SEGA Ages komt deze zomer naar Japan. Wanneer wij ermee aan de slag kunnen moet nog bekend worden gemaakt.

2 gedachten over “SEGA Ages krijgt in toekomst mogelijk ook Saturn- en Dreamcast games

Geef een reactie