[Prijsvraag] Win OPUS: Rocket of Whispers voor de Switch

Maak kans op een downloadcode van deze net verschenen eShop-titel.

OPUS: Rocket of Whispers is het tweede OPUS spel dat uitkomt op de Switch. Deze spellen kenmerken zich door hun verhalende karakter en dat het nieuwste deel erg leuk is kun je lezen in onze review. Lijkt de game jou helemaal geweldig? Dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met uitgever Sigono mogen we nu 1 digitaal exemplaar van OPUS: Rocket of Whispers verloten. Om kans te maken hoef je bovendien weinig te doen. Laat een reactie achter op dit bericht en je doet al mee!

Meedoen kan tot en met 16 april. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.

31 gedachten over “[Prijsvraag] Win OPUS: Rocket of Whispers voor de Switch

Geef een reactie