Playtonic over nieuwe content voor Yooka-Laylee

Binnenkort meer nieuws!

Afgelopen week vierde Playtonic de eerste verjaardag van hun eerste game. De spirituele opvolger van Banjo-Kazooie werd vorig jaar uitgebracht voor verschillende systemen, maar het duurde tot eind 2017 totdat Yooka-Laylee de overstap maakte naar de Switch. Geheel succesvol was het niet. De torenhoge verwachtingen werden niet ingelost en voelde zelfs wat gedateerd aan. Desalniettemin heeft de game harten weten te veroveren van menig gamer.

En juist voor hen die de game een hart toedraagt zal blij zijn dat meer content onderweg is. Playtonic heeft bekend gemaakt in de nabije toekomst meer informatie te delen over nieuwe content en andere dingen. Wat dat gaat inhouden is nog onbekend. Waar hoop jij op? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

4 gedachten over “Playtonic over nieuwe content voor Yooka-Laylee

Geef een reactie