Krijgt Donkey Kong Country: Tropical Freeze een Special Edition?

Volgens Amazon Italië wel!

Over een paar weken zal de Switch-port van Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnen. We weten al een tijdje van het bestaan van de game, maar niet dat er misschien meerdere edities zouden verschijnen. Amazon Italië heeft nu een speciale editie voor Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor Nintendo Switch op zijn website geplaatst. Het pakket bevat het spel, een Funky Kong-sleutelhanger en enkele stickers. Hoewel Nintendo nog niks heeft aangekondigd, lijkt het erop dat het hier om een echt product gaat.

Het is onduidelijk of deze speciale editie ook in Nederland en bij andere retailers zal verschijnen. We zullen een officiële reactie van Nintendo moeten afwachten om daar zekerheid in te krijgen. Donkey Kong Country: Tropical Freeze zal op 4 mei verschijnen op de Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Krijgt Donkey Kong Country: Tropical Freeze een Special Edition?

Geef een reactie