Famicom Mini langzamerhand weer te koop in Japan

Japanse retailers beginnen de Mini-console weer aan te vullen.

Vorig jaar beloofde Nintendo dat de NES Classic Edition/Famicom Mini terug zou keren in 2018. Sinds de originele aankondiging in september van vorig jaar hebben we echter niets meer over de nieuwe lading gehoord, tot vandaag dan.

Winkeliers in Japan zijn begonnen met het accepteren van bestellingen voor de Famicom Mini. Rakuten en Bic Camera hadden de Mini-console gedurende een periode van 12 uur beschikbaar op hun sites, met verzendingen die binnen twee dagen zouden plaatsvinden. Tot nu toe zijn dit de enige twee retailers die de Famicom Mini opnieuw zijn gaan verkopen.

Het nieuws kan erop wijzen dat er binnenkort een grotere aanvulling zal komen van de Famicom Mini. Als dat waar is, kunnen we in het Westen misschien ook binnen de kortste keren de miniatuuruitvoering van de klassieke NES weer aanschaffen.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie