Video: De gehypte Wii-game die nooit het daglicht zag

Een kijkje achter de schermen van geannuleerde Wii-titel The Grinder.

High Voltage Software was een game studio met zijn hoogtepunt tijdens de Wii-dagen. De Wii stond namelijk bekend als een heleboel dingen, maar het was geen platform waarop veel horror of third-person shooters te vinden waren. High Voltage studios wou hier iets aan doen, door games te ontwikkelen die dit gat zouden vullen.  Ze hadden een redelijk succes met The Conduit voor de Wii, een first-person shooter waarin je de rol speelt van een geheim agent te midden van een alien invasie. Ze hadden echter ook een andere, brute game aangekondigd, die het gebrek aan “volwassen titels” op de Wii zou moeten oplossen. Deze game had de naam The Grinder, en de eerste beelden hiervan waren zo veelbelovend dat er een kleine hype ontstond.

The Grinder heeft echter nooit het daglicht gezien. Dus wat is er gebeurd? In onderstaande video kun je het antwoord vinden, waarin Liam Robertson en Unseen64 de geschiedenis en ontwikkeling van de game bekijken.

 

Eén gedachte over “Video: De gehypte Wii-game die nooit het daglicht zag

Geef een reactie