Tennis World Tour krijgt een Legends Edition

Vanaf 22 mei kunnen fanatieke tennissers hun hart ophalen. Op die dag verschijnt Tennis World Tour voor de Nintendo Switch. Voor de echte fanatiekelingen is er een Legends Edition. 

Vorig jaar werd al bekend dat er een nieuw tennis spel in ontwikkeling was. Het zou een opvolger moeten worden van de vroeger populaire Top Spin serie. Een van de ontwikkelaars van Top Spin werkt ook mee aan dit nieuwe spel. Begin maart krijgen we eindelijk een releasedatum. Het spel komt uit op 22 mei van dit jaar. Tegelijk met de releasedatum werd ook de boxart bekend gemaakt. Toen werd er nog niet gesproken over een eventuele Legends Edition.

Daar is vandaag verandering in gekomen. Uitgever Big Ben maakte bekend dat er naast een standaard fysieke versie ook een Legends Edition uit zal komen. Deze Legends Edition bevat diverse extra’s. Zo heb je twee extra personages, een coach die bonus ervaring oplevert waardoor het spel dus makkelijker wordt en het nieuwe outfit van Roger Federer. Daarnaast ontvang je een badge waarmee je online kan laten zien dat je de Legends Edition hebt gekocht.

Op bol.com is de Legends Edition al te verkrijgen voor een prijs van €79,99. De normale editie kost daar €54,99 voor deze extra’s betaal je dus €25. Is dat het jou waard? Of laat je dit spel sowieso schieten en kies je voor Mario Tennis Aces? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Tennis World Tour krijgt een Legends Edition

Geef een reactie