Originele Valkyria Chronicles komt naar Switch

Nog meer tactische oorlogvoering voor Nintendo-fans.

De eerste Valkyria Chronicles is op weg naar Switch! Dat heeft SEGA vandaag aangekondigd op SEGA Fes 2018. In Japan wordt de game dit najaar uitgebracht als “Valkyria Chronicles for Nintendo Switch” via de Nintendo eShop.

De Switch-versie van de eerste Valkyria Chronicles bevat alle eerder uitgebrachte DLC. Bovendien kunnen degenen die de aankomende Valkyria Chronicles 4 kopen de nieuw aangekondigde eerste titel voor een verlaagde prijs van ¥500 binnenhalen.

Over Valkyria Chronicles 4 gesproken, deze titel zal dit najaar pas in Japan aankomen, in tegenstelling tot de eerder aangekondigde zomerrelease. De verandering zal geen impact hebben op de lancering van de game in het Westen, omdat deze al was gepland voor de herfst in Noord-Amerika en Europa. Daarnaast kun je hieronder ook de eerste gameplaybeelden van Valkyria Chronicles 4 op de Switch zien.

 

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Originele Valkyria Chronicles komt naar Switch

  • 16/04/2018 om 08:36
    Permalink

    Valkyria Chronicles was één van betere games op de PS Vita, due mooi om te zien dat deze ook naar de Switch komt. Game ziet er mooi uit, en heeft uitstekende, verslavende gameplay. De latere delen konden me eerlijk gezegd minder interesseren…

Geef een reactie