Nieuwe RPG Monster Crown komt naar de Switch

Op kickstarter is afgelopen dinsdag een nieuw gameproject gelanceerd. Studio Aurum zamelt geld in om hun game Monster Crown uit te brengen. Het doel can 5000 dollar werd al na een dag gehaald. Wat is dit precies voor game?

Studio Aurum is een nog onbekende gamestudio. Eerder hebben ze nog geen spellen uitgebracht voor het grote publiek. Toch werken ze al twee jaar lang aan deze RPG. In Monster Crown willen ze de klassieke monster spellen van vroeger nieuw leven in blazen. Zo willen ze er onder andere voor zorgen dat een monster die ontstaan is uit het paren ook echt een mengeling wordt van de vader en moeder.

Het is knap dat een onbekende studio in zo’n korte tijd toch al zo veel geld weet te verzamelen. Op Kickstarter werd het doel na ongeveer 28uur gehaald. Ook zijn er al verschillende “stretchgoals” bereikt. Hierdoor zal het onder meer mogelijk zijn om save games tussen verschillende platformen uit te wisselen. Ook wordt het maken van een eigen eiland nu toegevoegd aan het spel.

Op de Kickstarter-pagina vind je meer informatie over het spel. Ook kan je daar een trailer bekijken en natuurlijk het project steunen. Heb je alleen interesse in het spel dan betaal je 10 dollar (ongeveer 8 euro). Je krijgt dan op de releasedag een downloadcode voor het spel. Deze release staat wel pas gepland voor februari 2019, je moet dus nog even geduld hebben.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie