Eternal Edge krijgt launchtrailer

Afgelopen donderdag verscheen Eternal Edge in de Nintendo eShop. Om dat te vieren heeft uitgever Righteous Weasel Games een lanceringstrailer vrijgegeven.

In deze RPG reis je als jonge held door een grote wereld. Je hebt maar een doel: Het verslaan van de skeletten koning. Gedurende het spel zal je steeds sterkere wapens en uitrusting krijgen. Door je daar mee uit te rusten kan je de verschillende monsters in de wereld verslaan. Baan je een weg door het koninkrijk en bereik zo de koning van de skeletten. Zo kan je de mensen van het land verlossen van een duistere heerser.

In de trailer krijg je een goed beeld van de uiterlijke kenmerken van het spel. Het speelbare personage heeft wat weg van een personage uit minecraft. Hij is opgebouwd uit verschillende blokken en heeft niet de normale vormen van een mens. De trailer is hieronder te bekijken. Ga jij dit spel halen uit de Nintendo eShop? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Eternal Edge krijgt launchtrailer

Geef een reactie