Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste beelden van nieuw wapen Splatoon 2

Afgelopen nacht kwam de vernieuwde triomorser uit. Het Italiaanse YouTube account Nintendo Hall plaatste de eerste beelden.

We zijn het inmiddels wel gewend. Op zaterdagochtend verschijnt er een nieuw wapen in Splatoon 2. De laatste weken gaat het voornamelijk om heruitgaven van bestaande wapens met een ander subwapen en een nieuwe speciale aanval. Zo ook deze week. 

Deze week is de triomorser namelijk in een nieuw jasje gestopt. De originele triomorser werd in 2015 aan Splatoon toegevoegd. In Splatoon 2 was dit wapen al vanaf het begin te verkrijgen. Deze heruitgave ziet er van buiten nagenoeg hetzelfde uit. Het is nog steeds een groene emmer alleen zijn daar nu verschillende stickers op geplakt.

Wat wel veranderd is aan dit wapen is het subwapen. De vernieuwde triomorser zal gebruik maken van klodderbommen. Ook heeft het wapen een nieuwe speciale aanval gekregen. De originele triomorser maakte gebruik van het inktharnas, deze nieuwe versie krijgt de spetterbui. De veranderingen in dit wapen zal vooral voor de offensieve spelers een uitkomst bieden.

Bekijk de beelden van Nintendo Hall hieronder. Let op, de taalinstelling is hier wel Spaans. Bepaalde namen zijn daardoor anders dan je gewend bent.