Dragon Quest Builders 2 zal direct vervolg op Dragon Quest II zijn

Een oud kwaad keert terug.

Het ziet ernaar uit dat Dragon Quest Builders 2 zich niet lang na de gebeurtenissen van Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line zal afspelen. Gematsu heeft een en ander vertaald uit het Japanse tijdschrift Weekly Jump.

In Dragon Quest II werden de corrupte Hargon (die van plan was om de wereld te vernietigen door zijn eigen leven op te offeren om de god van de vernietiging op te roepen) en de god van vernietiging Malroth verslagen door de afstammelingen van de legendarische helden, waardoor vrede wederkeerde naar het land. Helaas verscheen een religieuze orde die de intenties van Hargon overnam, met de bedoeling om de Bouwers uit te roeien.

De vrede die na de dood van Hargon ontstond, stortte in met de opkomst van de ‘Hargon Order’, wiens doel het is de wereld te vernietigen. De Hargon Order is de speerpunt van de vernietiging van steden en kastelen over de hele wereld. De aarde stort in de ondergang en er zijn nog maar weinig overblijfselen van het leven van de mensen. De nieuwe Bouwer – die de kracht heeft om dingen te maken –  is voor de religieuze orde een grote belemmering. De protagonist van Dragon Quest Builders 2, een Bouwer, werd gevangen genomen door de Hargon Order en in de gevangenis gegooid.

Hiermee volgt Dragon Quest Builders 2 de trent die zijn voorganger is begonnen. De eerste Dragon Quest Builders was namelijk een direct vervolg op het “slechte einde” van de originele Dragon Quest. Hieronder is de magazine-scan van Weekly Jump te zien, met nieuwe screenshots van de game.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Dragon Quest Builders 2 zal direct vervolg op Dragon Quest II zijn

Geef een reactie