Closed Nightmare komt naar de Nintendo Switch

Een nieuwe horrorgame komt naar de Nintendo Switch.

Nippon Ichi Software heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd. Closed Nightmare is een live-action horror game en zal beschikbaar komen voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. De titel kent vier gameplay soorten: Film, Tekst, Exploratie en  Mechanica, die je allemaal zult moeten behalen om het spel uit te kunnen spelen. De eerste trailer van het spel kun je hieronder bekijken.

Closed Nightmare verschijnt op 19 juli 2018 in Japan voor de Nintendo Switch en PlayStation 4, over een Europese release is vooralsnog niets bekend.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie